miljøvennlige, håndlagede, pedagogiske

treleker

Vi selger nostalgiske, miljøvennlige, håndlagede, pedagogiske og tidløse leker for barn som har høy kvalitet, en kvalitet som oppmuntrer til lek og læring. Alt materiale som blir brukt i produksjonen av disse lekene er laget av bjørketre, noe som er uskadelig, ikke giftig og økologisk bærekraftig. Malingen er produsert spesielt for bruk i leker for små barn. Trærne er dyrket uten bruk av pesticider og insektmidler. Produksjonen foregår i EU (Litauen) og blir kontrollert og fulgt opp av EUs regler og vedtekter.

Hvis du har kommentarer, forslag, klager eller andre ting, kan du kontakte oss på e -post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi svarer på e-post innen 24 timer.

 

vennligetreleker.no, Blåbæråsen 73, 4790 Lillesand, registrert i Brønnøysund-registeret (www.brreg.no) med org.nr.: NO 898 058 972, telefon: 40577456, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Go to top